Välbesökt Valborg på Kvarnberget i Rönö!

Härlig vårhälsning i Rönö
Som traditionen bjuder firades valborgsmässoafton på Kvarnberget i Rönö. Det unika och glädjande var att nästan 200 personer hade mött upp och valde att fira med oss. Vilken kväll det blev!
Efter fackeltåget upp på berget fick vi kämpa lite för att brasan skulle ta sig. Inte trodde vi att vi skulle sakna vinden, som hade mojnat av just till kvällen…
Men brasan kom igång och medan den brann vackert sjöng vi de vanliga sångerna och fick lyssna på ett upplysande vårtal som hölls av vår kyrkomusiker, musikdirektör Martin Riessen. Talet avslutades med en välkomnande hälsning till våren och vi hurrade för dess ankomst och för vårt vackra fosterland.
Därefter var det dags för den lika traditionsbundna grillade korven som förtjänstfullt tillagades av vår egen grillmästare Sölve.
Tack till alla ni som deltog, tack till alla som arrangerade och stort tack till alla som valde att ge en slant till vår kommande nya festplats – ni är alla guld värda!
/ Styrelsen

På Valborgsmässoafton den 30 april är det traditionsenligt firande i Rönö. Vi möts vid Kyrkstallet 20:45 för gemensamt fackeltåg upp på berget. Kom och sjung och lyssna på vår vårtalare Martin Riessen.
Läs mer i bifogad inbjudan!
Ge gärna ett bidrag till vår nya festplats!
Välkomna!
/ Styrelsen